Μετά από χρόνια προετοιμασίας και τριβής με το WordPress, αναπτύξαμε με πολύ χαρά το δικό μας theme, ονόματι Polly Theme.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας για την απλή παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας, των υπηρεσιών τους και των προϊόντων τους. Το Polly Theme σας δίνει πλούσιες δυνατότητες προσαρμογής των σελίδων, πληθώρα επιλογών σχεδιασμού για την προβολή των υπηρεσιών και προϊόντων σας, ταχύτητα ανταπόκρισης, πλήρως λειτουργικό και ευχάριστο σε όλες τις συσκευές, εύκολο στην διαχείριση, εντελώς ανεξάρτητο από το τεχνικό τμήμα, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, και αποδεκτό από το ΕΣΠΑ.

Polly Theme — Εύχρηστο, Γρήγορο, Εύπλαστο, Αποτελεσματικό

Προσφέρει άμεσα και γρήγορα λύσεις σε κάθε επιχείρηση που χρειάζεται μια αποτελεσματική προβολή.

Εύχρηστο: Δουλεύει όπως ένα απλό Word μέσα από ένα εργονομικό διαχειριστικό. Οι αλλαγές περιεχομένου γίνονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς την παρέμβαση τεχνικής ομάδας.

Γρήγορο: Οι χρήστες απολαμβάνουν μία ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία πλοήγησης, όπου οι σελίδες τρέχουν ταχύτατα σε όλες τις συσκευές. Οι εμπειρία των διαχειριστών είναι εξίσου απολαυστική καθώς οι αλλαγές εμφανίζονται αμέσως.

Εύπλαστο: Πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης σε θέματα εμφάνισης, χρωμάτων και διάταξης. Η δυναμική σύνθεση σελίδων με διαφορετικά layout ανα σελίδα χαρακτηρίζει ένα Polly Theme.

Αποτελεσματικό: Προσφέρει αποτελεσματική προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας, των υπηρεσιών σας και των προϊόντων σας.